Född -08 är A den stora tösen i familjen. En otroligt duktig tjej som är lik sin mamma som barn i mycket. Hjälpsam mot andra och en mycket klok tjej med massor av medkänsla för andra människor.

Älskar allt som har med pyssel att göra. Drömmer om en ny cykel och dansar gärna och ofta.

Den som tydligast visar sin sorg (inte så konstigt med tanke på att hon är den som förstår vad som hänt tydligast av barnen). Var mycket arg den första veckan efter olyckan och har sedan blivit mer och mer ledsen istället. Får även tampas med svårigheten att hennes biologiska pappa även han kör lastbil och oron kring att något ska hända honom med. Drömmer även mardrömmar efter olyckan. Får hjälp av kurator för att hantera det som hänt utöver stöd från familj och vänner.

 

Den bortgångna maken. Gick bort i en tragisk trafikolycka 22 okt 2016 medan han arbetade. Född -85, jobbade med att köra lastbil nattid. Har tillsammans med Pauline barnen Ph och L men såg även A som sin dotter.

Älskade att kramas och var känd för att alltid vara glad. Drev gärna Pauline helt galen med sina påhitt. Men var där för henne i vått och torrt!

Träffade Pauline som 18 åring. Var gift med Pauline två gånger! Andra gången fram till sin bortgång. Mer om den historien en annan gång!

Drömde om en egen Harley Davidsson motorcykel och fördrev fritiden med spel av alla de sorter.

 

Född – 10 och är världens goaste, gladaste och artigaste 6 åring. Fick under sin tid i förskolan en Autismdiagnos som påverkar mycket av hans vardag. Tillsammans försöker vi i familjen göra Phs vardag så lätt som möjligt.

Största intresset är allt som har med tåg att göra! Bygger bättre och mer avancerade tågbanor än de flesta vuxna. Kan även stoltsera med att kunna massor med engelska som han dessutom lärt sig helt själv!

Trivs bra i skolan och har många vänner trots att hans diagnos gör det sociala svårt i många fall. Men med glädje, snällhet och övning kan man komma långt!

Sörjer pappa men hanterar det pga sin diagnos på ett väldigt annorlunda sätt. Den som oroar mamman mest då det kan vara svårt att veta hur påverkad han verkligen är. Pratar en hel del om hur han saknar pappa. Uttrycker även att han inte vill att mamma ska köra bil, lastbil, buss och tåg av rädsla för att förlora henne med.

 

Född -13 genom ett urakutsnitt i v35 pga havandskapsförgiftning. Vägde enbart 1930g men hämtade sig snabbt och är idag en frisk, envis tjej som gärna hittar på hyss när hon får chansen. Är pappas tös rakt igenom! <3

Kallas i familjen trollungen då hon har ett hår som gärna vill se ut som det tillhör ett penntroll. Passande nog fick hennes första biofilm bli Trolls! 😉

Trivs på förskolan men är blyg, extra mycket sedan pappa försvann. Visar mycket av sin sorg genom att prata om att hon saknar pappa samt genom att vara rädd för att bli av med mamma. Vill gärna vara nära, allra helst under skinnet på en.