Pauline – Änka efter R, född -85 och mor till A,Ph och L. Spenderar gärna sin fritid vid datorn med allt från samtal med vänner till datorspel till webbdesign och bloggande. Utöver det är hon en brädspelsnörd, fotograf och tågåkningsälskare. Har svårt för tjejer som vänner eftersom hon sällan delar intresse med de eller står ut med allt skitsnack. Spenderar alldeles för mycket pengar på Espresso House på Barbie Chai! (vet du inte vad det är? Du är inte ensam! Det är en chai utan vatten och med vanilj i)

Har pendlat mycket i sitt sorgarbete. Första tiden var ren chock och hon kunde bara lösa det allra viktigaste och det med hjälp av släkt och vänner. Har hittat sitt eget sätt att sörja och fixar inte att gå runt och vara ledsen konstant men har dagar då hon bara låser in sig, gråter och kämpar med att förstå att hon aldrig får leva med sin R igen. Har svårast för saker som gör att hon oväntat blir påmind om det som hänt. Då hon inte kan försvara sig eller vara beredd. Det kan vara allt från när det kommer hem en lapp från skolan där båda vårdnadshavarna ska skriva under till när hon ser en likbil eller hör musik som förknippats med R. 

Har lärt sig mycket genom detta om vem som är de verkliga vännerna i hennes liv. Otroligt tacksam och överraskad av hur fina människor det finns där ute! Hoppet om mänskligheten har byggts upp lite igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *